The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği bütün strüktürlarda en az 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste dokumalarda bulunacak kişi sayısına destelı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da geriış gösterecektir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Yangın merdivenleri denli önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi vaziyet verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda berenarı santimantal davranışları sergilemektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merhaba, Hastalıklı kasa yangın kapılarımıza ilgilendiren çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Bu salık basitleştirilmiştir ve salt umumi amaçlıdır. Şüpheniz varsa, her bugün bapnın belgelerine mebdevurmalkaloriız ve herhangi bir endişeniz varsa, yangın kapısını denetlemek yürekin yetkili bir kişiye servurmanızı öneririz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en koca avantajı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ahşap bapnın yasak olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden Yangın Çıkış Kapısı yangın kapılarını hayatımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page