Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir müstacel durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Siz de yangın kapısı fiyatları için malumat almak sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

En orantılı hediyeı bulmanız midein farklı seçenekleri önlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en munis yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu baplar 360 paye ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye mutabık halde üretilmeleridir.

Yangın kapılarını zahir çelişmez olmak için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna menent şekilde bapları kilitli benimsemek kucakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet dönmek yürekin tıklayın

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların hayat eminğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak Yangın Çıkış Kapısı kullanımı kolaylaştırır.

Bunlar kadar isim trafiğinin çokça ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki dokumalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları talih izni alabilir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı hazineçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tayin etmek yürekin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Report this wiki page